Lounas

 

BUFFET 13,50 €

Kotiruokabuffettimme on tarjolla arkisin klo 10.30–14.00.
Eläkeläislounas klo 13-14 | 11,50 €

Lounaiden hintaan sisältyy raikas salaattipöytä, päivittäin leivottu leipä,
päivittäin vaihtuva kasvisruoka, keitto, kahvi/tee ja jälkiruoka.

Lisätietoja ruokien ainesosista saa henkilökunnalta.

Suski@suski.fi tai 09 385 3862

 

 


.

 

Maanantai 22.4.

Kukkakaalisosekeitto (L,G)
Kermainen Häränliha-sienipata (L,G)
Paahdettua broileria tomaatti-basilicakastikkeessa (M,G)
Punajuurifalafelpihvi (V,G), paahdettuja vihreitä papuja (V,G)
Valkosipulipaahdettua perunaa (V,G) Basmatiriisi (V,G)
Mustikkarahka (L,G)

Tiistai 23.4.

Tomaatti-basilicakeitto (M,G)
Naudanlihapyörykät kermakastikkeessa (L,G)
Paneroitua punakampelaa (M,G), sitruskermaviili (L,G)
Intialainen pinaatti-tofupata (V,G)
Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (V,G)
Perunamuhennos (L,G), Yrttiriisi (V,G)
Puolukkajogurtti (L,G)

Keskiviikko 24.4.

Porkkana-appelsiinikeitto
Rapeaa broilerin sisäfileetä (M), paprikamajoneesi (M,G)
Ylikypsää porsaan poskea tummassa timjamikastikkeessa (M,G)
Paneerjuustoa yrtti-tomaattikastikkeessa (L,G)
Höyrytettyä porkkanaa (V,G), uunilohkoperunoita (V,G), kasvisriisi (V,G)
Mansikkakiisseli (M,G), kermavaahtoa (L,G)

Torstai 25.4.

Hernekeitto (M,G), sipulia
Sveitsin leike (L), sitruunalohkoja
Kanaa BBQ-kastikkeessa (M,G)
Härkäpapu-parsakaaligratiini (L,G)
Perunamuhennos (L,G), basmatiriisi (M,G)
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L)

Perjantai 26.4.

Kermainen kalakeitto (L,G)
Häränlihalasagne (L)
Seitifileitä pinaatti-piparjuurikastikkeessa (L,G)
Soijarouhe-punajuuribolognese
Paahdettua perunaa (V,G) Spagettia (M)
Toscapiirakkaa (L) Vaniljavaahtoa (L,G)